miercuri, 29 decembrie 2010

Urare de An Nou

Acum la final de 2010 doresc sa mai scriu un penultim post.

Sa va aduca noul an multa sanatate, voua si tuturor celor dragi - copil, nepot, jumatate, parinte, frate/sora, pet, prieten si chiar celor care nu va sunt simpatici. Sanatate! Aveti nevoie de ea pentru a le face pe toate celelalte.

Sa analizati putin lista de prioritati si sa vedeti poate in anul ce-a trecut ceva a ocupat mai mult timp decat trebuia si poate vreti sa re-prioritizati lucrurile. Cu siguranta peste jumatate de an copilul va vorbi mai mult decat acum si veti rata momente haioase rezolvand taskuri "high priority" inaltand firma pana la cer. Sau jumatatea nu va mai avea nevoie de o vorba buna sau de un buchet de flori, caci s-a acumultat prea multa tristete deja. Sau poate nu va mai fi asa usor sa ajungeti pana la parinti.

Va doresc sa gasiti echilibrul in tot ceea ce faceti - sa reusiti sa fiti cei mai buni/eficienti la birou, dar sa aveti timp sa petreceti cu familia, relaxati si veseli.

Si din tot acest timp sa pastrati si pentru voi putin - pentru o carte buna, pentru dormit, pentru jucat, pentru alergat, pentru relaxat, pentru ce vreti voi.

Sa radeti mai mult si sa nu mai luati viata asa in serios, cumva toate se vor rezolva.

Sa fiti buni, cuminti si nu uitati sa iubiti!

Petrecere frumoasa si La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu