luni, 14 februarie 2011

Have i told you? I hate mondays ...bleah

Pentru ca inevitabil lunea nu avem chef.

De cele mai multe ori in we ne distram si ne vedem cu multa lume. S-au dus de mult vremurile in care ne ascundeam cu telefonu' inchis pana la 2 cand ne trezeam.
Pana si copilul e plangacios lunea la gradi. E greu la gradi. Puiul meu de koala, de cangur, puiul meu de pinguin, oricum din categoria rasfatelor, e trist dupa we si nu vrea la gradi. Si mama pleaca cu inima inmuiata de lacrimile insiroite sub barbie, si de umerii lasati a tristete. Uffff, ce greu e lunea! Cred ca lunea viitoare va fi randul tatalui sa-si duca puiul la gradi.

Si pentru ca e azi este o luni dupa o saptamana cu multe activitati, dintr-o saptamana cu multe activitati, nu am chef. Si in we nu pare ca ne odihnim. Si chiar daca noi am vrea, puiul nu vrea. El vrea activitate, vrea vizite, vrea parc, vrea patinoar, vrea dinamism.
Pentru ca este un pui activ, asa cum mi-am dorit (e pe caseta).

Sa nu credeti ca nu fac activitatile/vizitele cu placere, dar din cand in cand imi doresc o pauza. Si daca m-ar pune cineva sa aleg intre o luni sau o vineri scurta, as alege sa vin lunea la 2 la birou, dupa ce dorm bine pana la 1 :).

Si acum back to work, dar inainte trebuie o cafea.